De agenda

veldwerk expo workshop wandhanger macramé
Op zaterdag 15,22 en 29 september van 14.00 tot 17.00 uur verzorg ik een macramé workshop geínspireerd op een van mijn kunstwerken die tijdens dit event te zien is.
We werken alleen met henneptouw en een bamboe stok als drager. Verder combineren we verschillende knopen tot een wandhanger ontstaat. Kosten € 35,00 inclusief materiaal. Schaalsmeerdijk 1, 1534 NA Oost- Knollendam. Opgeven voor deelname of voor meer informatie stuur je een bericht via de contact pagina.
Dichter bij Duurzaam 15-30 september
Op de zaterdagen en zondagen kun je de door stichting Veldwerk Expo georganiseerde kunst en poézie route wandelen, fietsen of varen. Op het land van natuurmonumenten in de Schaalsmeerpolder. Onder andere zullen er werken van mij te zien zijn en nog veel meer.
1 september Fashion challenge in Zaandam
Een vervolg op de Zaans hout exposities. Nog meer cursisten zijn uitgedaagd om zich te laten inspireren door de Zaanse Kaper. Hun vertaling zal te zien zijn tijdens het fashion event in Zaandam. Er doet ook een andere modevakschool aan mee. Kom kijken wat jij het mooiste vind.
Vanaf 4 september begint het les seizoen 2018/19
het seizoen begint weer en de volwassen groepen zitten zo goed als vol. Bij  de jeugdgroepen kunnen nog nieuwe cursisten zich aanmelden. Vanaf 8 jaar kun je meedoen, in eerste instantie wil ik de zaterdag groep compleet hebben. De vrijdag groep bij genoeg aanmeldingen.

© 2018 - All Rights Reserved Tanade
Webdesign by VDW Design Wormer